Viktoria Raft till Reformklubben

Reformklubben rekryterar Viktoria Raft som ny seniorkonsult med spetskompetens inom energi- och hållbarhet. Det innebär ytterligare en förstärkning av byråns samhällsbyggnadsteam, som vuxit kraftigt under hösten.

– Med sin gedigna bakgrund från energisektorn är Viktoria Raft ett mycket välkommet tillskott till samhällsbyggnadsteamet, där hon kommer att ha starkt fokus på just energikunderna men även hållbarhet och samhällsbyggnad i stort, säger Anna-Carin Windahl, byråchef på Reformklubben.

Viktoria Raft är utbildad statsvetare och journalist, och arbetade tio år som reporter och redaktör innan hon gick över till näringslivet. Hon har arbetat med pressfrågor och public affairs på Vattenfall och som presschef på Stockholm Exergi (då Fortum Värme). Under supervalåret 2014 var Viktoria inlånad som PR-strateg på Centerpartiets kommunikationsavdelning på riksdagen, där hon även var tf presschef i perioder.

”Reformklubbens framåtlutande position inom hållbarhet och energi lockade mig och jag ser fram emot att vara med och bidra med min kompetens och erfarenhet för att utveckla den affären”, säger Viktoria Raft.

Närmast kommer Viktoria från rollen som seniorkonsult på Diplomat Communications. Hon är också styrelseledamot i och en av initiativtagarna till nätverket Kraftkvinnorna, som arbetar för ökad jämställdhet i energisektorn,

”Reformklubben sticker ut som en av de vassaste byråerna med stort fokus på mångfalds- och jämställdhetsfrågor, och här hoppas jag kunna bidra med min bakgrund från Kraftkvinnorna”, säger Viktoria Raft.

För mer information:
Anna-Carin Windahl, tel 0735-32 10 96
Birgitta Pagot, tel: 0704-22 27 11

Om Reformklubben
Reformklubben är en strategisk kommunikationsbyrå med stort politiskt kunnande och samhällspolitiskt engagemang. Vi är rådgivare till ledande aktörer inom samhällsbyggnad, hälsa och medlemsstyrda organisationer.

Reformklubben är en del av Reform Society, en federation av specialistbyråer. Syftet med federationen är att kunna erbjuda våra kunder både helhetslösningar och spetserbjudanden. Totalt jobbar knappt 70 konsulter inom federationen.