Reformklubben växer med fyra nya konsulter

Reformklubben har en fortsatt stark tillväxt och under hösten har byrån förstärkts med fyra nya konsulter. Tillsammans tar de med sig erfarenheter från såväl offentliga aktörer som idéburna organisationer och hälsa/life science, med en gemensam drivkraft att arbeta för samhällsförbättring genom strategisk kommunikation och politiskt reformarbete.

Karolina Schubert ansluter till Hälsoteamet och tar med sig gedigen erfarenhet av projektledning av komplexa och internationella kommunikationsuppdrag inom hälsa/life science. Gina Bayoumi har en bakgrund som kommunikatör från myndigheter som Regeringskansliet, Riksbanken och Integrationsverket, men kommer senast från fackförbundet Saco där hon arbetade med varumärkesutveckling samt strategier för forskning och opinionsbildning inom utbildningsfrågor.

Julia Örtegren och Fredrica Werner kommer båda från medlemsburna organisationer med uppdrag inom globala utvecklingsfrågor och mänskliga rättigheter. Fredrica har kampanjarbetat hos organisationer som UNCHR och Amnesty och kommer senast från Grön Ungdom där hon arbetade som projektledare under valet 2018. Julia är statsvetare och har arbetat som verksamhetsutvecklare på Sveriges Elevkårer och haft kommunikationsuppdrag för organisationer som We Effect, Svalorna och Kvinna till kvinna.

”Vi upplever en stark efterfrågan på våra rådgivare och erbjudanden från kunder i alla våra affärsområden. Vi är därför så glada över ett fantastiskt tillskott på nya kollegor med en spännande bredd i erfarenheter och kompetenser – från syftes- och engagemangsdriven påverkan till superrutinerad projektledning av komplexa kommunikationsuppdrag inom såväl myndighetsvärlden som hälsa/life science”, säger Anna-Carin Windahl, byråchef på Reformklubben.