REFORMKLUBBEN SATSAR INOM SOCIAL HÅLLBARHET

Reformklubben stärker sitt erbjudande inom social hållbarhet och värvar Ihsan Kellecioglu från Delegationen mot segregation. Ihsan har mångåring erfarenhet av sociala frågor från såväl offentlig som ideell sektor. Samtidigt fortsätter Reformklubben växa och rekryterar ytterligare en konsult till samhällsbyggnadsteamet.

-Vi ser att det finns stora utmaningar på hela hållbarhetsområdet och upplever en efterfrågan från alla våra affärsområden om att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi stärker därför hela vårt hållbarhetserbjudande under 2020 och är väldigt glada att ha Ihsan på plats för att bidra med expertis i de sociala frågorna, säger Fredrik Larsson, tf byråchef på Reformklubben.

Ihsan har expertis i segregations-, barn och ungdomsfrågor. Han har bland annat arbetat på Rädda Barnen under många år där han ansvarade för en nationell satsning med fokus på att stärka barn och ungas livsvillkor i områden med socioekonomiska utmaningar. Ihsan har bred erfarenhet av att samarbeta med såväl det lokala föreningslivet som näringslivet och har en komplex förståelse för dessa frågor.

– Jag ser fram emot att bidra med mina erfarenheter i en ny kontext och ytterligare stärka Reformklubbens arbete i sociala hållbarhetsfrågor, säger Ihsan Kellecioglu.

Samtidigt förstärks samhällsbyggnadsteamet med Fredrik Wittbjer. Fredrik kommer närmst från Malmö stad där han haft en roll som kommunikationsstrateg och projektledare. Han har bred erfarenhet av kommunikationsarbete och har tidigare arbetat på Trafikkontoret i Stockholm.

– Jag har följt Reformklubbens arbete under en längre tid, därför är det väldigt roligt att nu vara på plats. Jag ser fram emot att vara med och fortsätta utveckla vårt erbjudande inom samhällsbyggnad, säger Fredrik Wittbjer.

 

För mer information:
Fredrik Larsson, tel 0732-22 20 68
Ihsan Kellecioglu, tel: 070-405 40 38