Reform Society erbjuder AI-verktyg i kampen mot Corona

Reform Society har tagit fram ett innovativt bevakningsverktyg, Coronakollen. Verktyget är en digital omvärldsbevakare som bygger på en AI-styrd rekommendationsmotor. Vår mobilapplikation uppdaterar med relevant och korrekt information varje halvtimme från pålitliga och korrekta källor.

”Vår omvärld står inför en förändring som vi aldrig tidigare sett. Varje dag, ibland varje timme, kommer nya beslut och ny information om Corona-pandemin. Att hålla sig uppdaterad och i fas med dessa beslut, nyheter och snabba förändringar kräver tid och kunnande”, säger Birgitta Pagot, vd för Reform Society.

Hur funkar Coronakollen?
Saker händer oerhört fort, stora mängder information cirkulerar och vi behöver snabbt sätta oss in i och analysera konsekvenserna av dessa händelser. Coronakollen hjälper dig att hitta relevant information om corona-pandemin från trovärdiga källor genom att en AI-styrd rekommendationsmotor sorterar och analyserar mest relevant information. I dessa tider cirkulerar mängder av både rykten och korrekt information om coronaviruset på webben.

”Vi riktar oss främst till beslutsfattare, kommunikationschefer och personer i ledande positioner på företag, organisationer och myndigheter. Vi förstår att ni har fullt upp med att hantera detta extra ordinära läge och behöver ett snabbt och effektivt bevakningsverktyg för denna kris”, säger Karin Carlsson, ansvarig för AI teknikutveckling.

Mer information
Coronakollen lanseras idag och kan beställas genom att du registrerar dig på www.coronakollen.io. Vi erbjuder en gratis testperiod då du i lugn och ro kan utvärdera lösningen och ladda hem mobilapplikationen. Sen är det bara att köra igång.

För mer information gå in på www.coronakollen.io.

Frågor:
Birgitta Pagot, vd Reform Society, 070-422 27 11
Karin Carlsson, AI teknikutveckling. Reform Society, 070-249 81 41