Reformklubben värvar varumärkesstrateg

Reformklubben fortsätter att växa inom strategisk rådgivning och rekryterar Jonas Södergren, senior varumärkesstrateg med bakgrund som planner, byråledare och VD. Närmast kommer Jonas från en tjänst som seniorkonsult på kommunikationsbyrån Narva.

– Jonas har ett gediget kunnande och har utvecklat varumärken inom såväl den privata, offentliga och ideella sektorn. Han är en drivande kraft i reputation management, varumärkes- och identitetsprocesser och blir ett viktigt tillskott för Reformklubben när det gäller strategisk rådgivning, säger Mårten Lundberg, byråchef på Reformklubben.

Jonas har i mer än 15 års tid arbetat med omfattande förflyttningar för produktvarumärken, tjänsteföretag, myndigheter och regioner samt föreningar och förbund. Det gemensamma är ofta en förändrad arena, en ny konkurrenssituation, genom exempelvis digitalisering, ett annat kundbeteende eller sammanslagningar av företag. Bland tidigare uppdragsgivare finns eHälsomyndigheten, Region Västmanland, Tandläkarförbundet, Shire och ett flertal produktvarumärken inom Life Science.

– För mig känns Reformklubben helt rätt i sitt erbjudande där man arbetar både med strategisk rådgivning och kreativt utförande i alla kanaler. Man har också en väldigt tydlig själ vilket tilltalar mig som varumärkeskonsult. Jag hoppas kunna tillföra ytterligare kompetens inom reputation management, varumärke och identitet. Sedan har jag fått ett väldigt gott intryck av alla som jobbar här, det verkar helt enkelt vara en kreativ och rolig arbetsplats, säger Jonas Södergren.

Om Reformklubben
Reformklubben är en strategisk kommunikationsbyrå med stort politiskt kunnande och samhällspolitiskt engagemang. Vi är rådgivare till ledande aktörer inom hälsa, samhällsbyggnad och medlemsstyrda organisationer.

Reformklubben är en del av Reform Society, en federation av specialistbyråer. Syftet med federationen är att kunna erbjuda våra kunder både helhetslösningar och spetserbjudanden. Totalt jobbar drygt 60-talet konsulter inom federationen.