Reformklubben värvar Anne Carlsson

Reformklubben rekryterar Reumatikerförbundets förre ordförande, Anne Carlsson. Rekryteringen kommer att stärka byråns erbjudande inom affärsområde Hälsa som har en snabb tillströmmning av nya kunder. n.

– Vi är väldigt glada att Anne har valt Reformklubben. Hon har djupa kunskaper och ett brett kontaktnät inom hälso- och sjukvården. Hon stärker vårt strategiska erbjudande och tillför samtidigt ovärderlig kompetens om patienternas perspektiv och ställning inom vård och omsorg, säger Mårten Lundberg, byråchef för Reformklubben.

Anne kommer närmast från rollen som senior advisor på Ullman PR och är rådgivare till flera patientorganisationer. Hon har en politisk bakgrund inom såväl landstings- som kommunsektorn och har varit heltidsengagerad ordförande på Reumatikerförbundet under många år.

Anne har av regeringen varit utsedd som expert i flera statliga utredningar exempelvis Biobanksutredningen, Patientmaktsutredningen och Patientens rätt. Senast som expert i Göran Stiernstedts utredning, Effektiv vård.

– Jag ser fram emot att tillsammans med mina nya engagerade och mycket kompetenta kollegor fortsätta utveckla Reformklubbens starka erbjudande inom hälsoområdet. Jag hoppas att kunna bidra med kloka råd och strategier inom de områden jag jag brinner för, t ex e-hälsa, läkemedel och medicinsk forskning, säger Anne Carlsson.

Reformklubben växer snabbt och affärsområdet Hälsa är ett av de snabbast växande områdena. Hälsoteamets konsulter har en gedigen branscherfarenhet och arbetar med många olika aktörer på området. Med Anne kommer Reformklubbens hälsoerbjudande att stärks ytterligare och då särskilt inom strategisk rådgivning.

Om Reformklubben
Reformklubben är en snabbväxande kommunikationsbyrå som grundades 2011. Byrån är en del av Reform Society, en federation av byråer med djupt specialistkunnande inom kommunikation. Syftet med federationen är att kunna erbjuda kunder både helhetslösningar och spetserbjudanden. Totalt jobbar 50-talet konsulter inom federationen som har kollektivavtal.

För mer information:
Mårten Lundberg, byråchef Reformklubben, tel: 073 371 36 13
Anne Carlsson, tel: 070 52 22 565