Reformklubben rekryterar tre nya Student Associates

Agnes Carlsson, Victoria Frisk Garcia och Viktor Löfgren har i veckan börjat arbeta på Reformklubben.

– Vi är glada över att ha rekryterat tre nya Student Associates som parallellt med sina studier ska arbeta med oss och våra kunder. Att redan som student få erfarenhet av att jobba på byrå brukar vara väldigt värdefullt, samtidigt som vi som byrå berikas av deras kunskap och perspektiv, säger Mårten Lundberg, byråchef på Reformklubben.

Agnes Carlsson läser idag juristprogrammet vid Uppsala Universitet, samtidigt som hon läser för att ta en fil. kand. i statsvetenskap. Hon har tidigare varit engagerad i både Sveriges Elevkårer och Sveriges Elevråd, samt har erfarenhet av fackligt engagemang.

Victoria Frisk Garcia läser genusvetenskap vid Uppsala Universitet och har erfarenhet av att arbeta för såväl jämställdhet som likabehandling i stort, både i yrkeslivet och ideellt. Victorias kunskaper om maktstrukturer är något vi värdesätter och som kommer att vara positivt för våra kunder.

Viktor Löfgren läser till radioproducent vid Stockholms Dramatiska Högskola. Sedan tidigare har Viktor en master i politisk sociologi från London School of Economics och en examen i liberal arts från Sarah Lawrence College i New York.

Om Reformklubben
Reformklubben är en snabbväxande kommunikationsbyrå som grundades 2011. Byrån är en del av Reform Society, en federation av byråer med djupt specialistkunnande inom kommunikation. Syftet med federationen är att kunna erbjuda kunder både helhetslösningar och spetserbjudanden. Totalt jobbar 50-talet konsulter inom federationen som har kollektivavtal.

För mer information:
Mårten Lundberg, byråchef Reformklubben, tel: 073 371 36 13