Reform Society startar i Norge

Reform Society goes west. Tillsammans med den norska PA-byrån Kruse Larsen bildar Reform Society nya byrån Pressure AS med fokus på digital public affairs och engagemangsdrivna digitala kampanjer för norska organisationer och företag.

– Reform Society har sedan starten haft ambitionen att jobba internationellt, både i stora politiska kampanjer och genom egna byråetableringar. Vi finns sedan en tid tillbaka i Danmark, och nu är det dags för Norge. Tillsammans med Kruse Larsen startar vi en vass digital påverkansbyrå som idag saknas på den norska marknaden. Superkul, säger Birgitta Pagot, vd för Reform Society.

Kruse Larsen är just nu den snabbast växande byrån inom public affairs i Norge. Byrån
startades för tre år sedan av Jan-Erik Larsen, fd. stadsråd och politisk rådgivare till Jens Stoltenberg. Tillsammans med Petter Stordalen, har Kruse Larsen också startat Storm Communication som jobbar med PR, kris- och finansiell kommunikation.

– Vi ser, och har länge sett, ett stort behov hos våra kunder av spetskunnande inom politiskt kunnande, påverkan och kommunikation i digitala och sociala medier. Vi har samarbetat med Reform, för att det i Norge i dag saknas spetskunnande inom detta område. Därför är vi otroligt stolta för att vi nu startar en gemensam byrå, säger Jan-Erik Larsen.

VD för det nya bolaget blir Celine Gran, 29 år, som jobbat en tid på Kruse Larsen och dessförinnan på Geelmuyden Kiese.

– Reform Society är Sveriges bästa byrå inom politik och digitala engagemangsdrivna kampanjer. De har precis som oss en politisk och strategisk kärna – som de byggt övriga byråer runt. Det blev helt enkelt en fullträff vid första mötet, säger Celine Gran.

– Reform Society har vuxit snabbt tack vare spetskunnande inom digital strategi, innehåll och engagemangsdrivna kampanjer. Vi tror att vår norska byrå kan göra precis samma resa. Tillsammans ska vi se till att det händer, säger Birgitta Pagot.

Om Reform Society
Reform Society, en federation av specialistbyråer inom kommunikation. Syftet med federationen är att erbjuda våra kunder både helhetslösningar och spetserbjudanden inom strategi, public affairs, engagemangsdriven kampanj, digitala strategier, datadriven analys och teknikutveckling. Totalt jobbar knappt 70 konsulter inom Reform Society som har kollektivavtal. Byråerna som ingår i federationen är Reformklubben, Re-Think, Reform Experience, Moments, Relevance, Reform Act och Reform Act Danmark samt Difference.