Reform Act startar dansk byrå

Svenska kampanjbyrån Reform Act expanderar nu och startar byrå i Danmark. Reform Act DK ska jobba med digitala engagemangsdrivna kampanjer för danska intresseorganisationer.

Tillsammans med danska strategibyrån Daltager Danmark startas nu Reform Act DK. Deltager Danmark arbetar med idéburen sektor och med danska fackförbund. De har många etablerade kunder som efterfrågar ett djupare kampanjkunnande och bra digitala verktyg. Precis det som Reform Act erbjuder.

– Reform Act har ända sedan starten haft ambitionen att agera internationellt. Det CRM-verktyg som är grunden i många av våra kampanjer har vi ensamrätten att använda på den nordiska marknaden. Nu går vi från att jobba med enskilda projekt i Danmark till att vara delägare i en helt ny byrå. Superkul, säger Birgitta Pagot, vd för Reform Act.

Reform Act DK kommer att jobba bland annat med kampanjer för det danska lärarfacket och 3F, Danmarks största fackliga organisation.

– Reform Act i Stockholm har på tre år vuxit från 5 till 25 medarbetare. Vi tror att vår danska byrå kan göra precis samma resa. Tillsammans ska vi se till att det händer, säger Birgitta Pagot.

VD för Reform Act Denmark blir Rune Baastrup. Baastrup har tidigare varit utvecklingschef på tankesmedjan Cevea, kanslichef på fackförbundet 3F.

Svenska Reform Act jobbar redan idag i Danmark och Norge med enstaka projekt. Är involverade i de gröna partiets valkampanj i Nederländerna och arbetade för Sadiq Khan (Labour) i borgmästarvalet i London.

Läs intervjun i Dagens Media med Birgitta Pagot och Rune Baastrup.

Om Reform Act
Reform Act arbetar med engagemangsdriven kommunikation och är idag 25 konsulter. Reformklubben, tillsammans med Reform Act, har idag drygt 40 konsulter.

För mer information:
Birgitta Pagot, tel: 070 442 27 11