Rebecca Duvemyr förstärker näringslivsteamet

Rebecca Duvemyr förstärker näringslivsteamet på Reformklubben. Hon kommer att bidra med kompetens om nordiskt kommunikationsarbete och erfarenhet från internt förändringsarbete. Närmast kommer hon från rollen som PR- och kommunikationsansvarig för Villeroy & Boch Gustavsberg i Norden och har en lång bakgrund i byråvärlden.

– Rebecca är en rutinerad konsult som kan hantera stora och komplexa projekt, alltifrån internt förändringsarbete till opinionsbildning. Vi ser en fortsatt stark efterfrågan på att understödja och utveckla integrerad kommunikation som löser upp stuprörstänkande. Men också en efterfrågan från fler kunder på nordisk samordning. Här kommer Rebeccas bakgrund och kompetens bli viktig, säger Fredrik Runsiö, VD på Reformklubben.

Rebecca har bred erfarenhet från PR och kommunikation med kunder inom näringslivet, statliga myndigheter och organisationer. Innan rollen som kommunikationsansvarig arbetade Rebecca under fem år som konsult på kommunikationsbyrån Hero Kommunikation. Flera uppdrag låg i gränslandet mellan näringsliv, samhälle och politik, samma arena som Reformklubben har huvuddelen av sina uppdrag i.

– Det är roligt att få börja på Reformklubben där jag får tillfälle att kombinera min bakgrund som statsvetare med min erfarenhet och kompetens inom kommunikationsarbete. Reformklubbens relation till systerbyrån ReformAct och den digitala kompetensen känns spännande och gör att byrån är helt rätt positionerad för att möta marknaden som den ser ut idag, säger Rebecca Duvemyr.

Reformklubben är rådgivare inom strategisk kommunikation och politiskt reformarbete, särskilt gällande frågor som bostäder, energi och infrastruktur. Kommunikationsbyrån grundades år 2011 och har vuxit snabbt.