Anna Erhardt till Reformklubben

Reformklubben rekryterar Anna Erhardt som ny konsult med särskild kompetens inom digitalt opinions- och påverkansarbete.

Reformklubben förstärks därmed av en driven press- och opinionsstrateg med gedigen erfarenhet från politikens hetluft och några av Sveriges största medlemsburna organisationer.

– Det ska bli väldigt roligt att jobba med Reformklubbens kunder och få bidra till att de kan öka genomslaget för sina frågor. Jag är också glad över att få arbeta för ett så innovativt företag där det finns möjlighet att samarbeta över byrågränserna inom Reform Society. Bredden av byråer skapar stora möjligheter till kreativitet och nytänkande vad gäller digitalt press- och påverkansarbete, säger Anna Erhardt.

Anna Erhardt har arbetat som rådgivare och pressekreterare till justitieministern och migrationsministern i den tidigare alliansregeringen. Hon har också varit kommunikationschef på Röda Korset och opinionschef på Unionen, och i dessa roller drivit förändring och utvecklat kommunikationsarbetet för att få större genomslag i det nya digitala medielandskapet.

– Annas erfarenheter från politiken och digitala påverkanskampanjer tillför värdefull kunskap när vi fortsätter att utveckla våra erbjudanden kring digital opinionsbildning och public affairs och framtidens medlemsresa för engagemangsdrivna organisationer, säger Anna-Carin Windahl, byråchef på Reformklubben.